Projekt CUKROVAR v Trnave nie je len o ponuke bytov, ale aj o skutočne strategickej investícii

V dnešnej dobe má záujemca o kúpu bytu skutočne z čoho vyberať. Avšak nájsť nehnuteľnosť, ktorá je v strategicky významnej lokalite, postavená s dôrazom na najvyššie štandardy a s investičným potenciálom, už nie je také ľahké. To však neplatí pre projekt CUKROVAR v Trnave, ktorý leží v absolútnom dotyku s historickým centrom mesta, ktoré sa v budúcnosti rozšíri do samotného areálu CUKROVARU prostredníctvom pokračovania peších zón, ako aj nových námestí.

Súčasní aj budúci obyvatelia projektu to budú mať do nového centra mesta pešou chôdzou približne 150 m. Aktuálne sa dokončuje I. etapa projektu, ktorá je vypredaná na viac ako 80% a v marci budúceho roka si šťastní
majitelia preberú svoje byty do užívania. II. etapa projektu začala výstavbu na jeseň tohto roka, pričom je už viac ako 60% bytov predaných. Pre veľký úspech a záujem o byty v tomto projekte investor United Industries a.s. aktuálne spúšťa predpredaj III. etapy projektu, ktorá prinesie 122 bytov v uvádzacích cenách a ďalšími benefitmi.

V prípade, že máte záujem o kúpu bytu v tomto významnom projekte, ktorý zásadným spôsobom ovplyvní život v meste Trnava, neváhajte kontaktovať výhradného predajcu spoločnosť NEOREAL, s.r.o. z Trnavy.
Barbara Mruškovičová / 0915 119 052 / mruskovicova@neoreal.sk.

(Reklamný článok)