Vodiči pozor! Čoskoro začne oprava Ulice A. Hlinku

Úsek cesty od obchodného domu Kocka po stanicu začnú opravovať koncom marca. Stavebné práce budú trvať dva mesiace. Vodiči musia počítať s obmedzeniami.

„Prosíme motoristov o rešpektovanie dočasného dopravného značenia a obyvateľom ulice a majiteľom prevádzok v zmieňovanej lokalite sa vopred ospravedlňujeme za obmedzenia počas obnovy,“ uvádza na svojej web stránke v tejto súvislosti mestský úrad.

Stavebné práce majú začať v 12. týždni, ten začína 20. marca. Dopravné omedzenia budú platiť najmenej dva mesiace. Toľko majú totiž trvať stavebné práce, ak bude dobré počasie. „V uvedenom čase bude prístup k jednotlivým prevádzkam organizovaný dočasným dopravným značením a podľa priebežných pokynov zhotoviteľa.“

Verejné obstarávanie na rekonštrukciu Ulice Andreja Hlinku uskutočnila radnica ešte minulý rok. S cenou 207 tisíc eur ho vyhrala firma Skanska.

Ide o prvú väčšiu opravu cesty v tomto volebnom období. Tento rok chce mesto opraviť aj cestu na časti Sládkovičovej ulice, chodníky na Ulici Pod párovcami a na Bratislavskej ceste. Tam by mala pribudnúť aj chýbajúca zeleň.

Text a ilustr. foto: Martin Palkovič