V pivovare sa bude swingovať

Po množstve bratislavských swingových tančiarní zavíta B-Swing po prvýkrát do Piešťan. Nachystajte si svoje tanečné topánky a dobrú náladu. Swingová tančiareň sa uskutoční v piatok 31. júla v Piešťanskom pivovare.

Na elegantnom večierku budú znieť melódie 20. až 40. rokov minulého storočia. O špeciálne swingové výbery sa postarajú B-Swing lektori. Skutočné tanečné lahôdky zo svojho rukáva na obleku vytiahne zahraničný hosť z Čiech, DJ Dr. Zepellin. Lektori Janči & Stell otvoria swingový večer tanečným workshopom.

Všetko, čo sa naučíte, môžete ladne i energicky predvádzať až do rána! Zažite s nami atmosféru, kedy krásne dámy tancovali po boku šviháckych pánov a zábava nepoznala hraníc.

Projekt B-Swing tvorí pätica nadšencov swingu. V rámci tanečných kurzov lektori vyučujú Solo Charleston, Lindy Hop a Boogie-Woogie. B-Swing sa snaží vytvárať komunitu priaznivcov swingovej hudby, módy a tanca. V Bratislave, kde pôsobí, pravidelne poriada swingové tančiarne v štýlových kaviarňach, či pod holým nebom.

Zdroj: Facebook Foto: Peter Ferencz

Inzercia