Scavenger hunt prvýkrát v Piešťanoch

Už si niekedy počul o hre s názvom Scavenger hunt? Určite áno, len si to pod týmto názvom možno nevieš predstaviť.

Ide o zábavnú hru, kde sa ľudia rozdelia do tímov a všetky tímy dostanú rovnaký zoznam vecí, ktoré treba splniť. Všetky splnené úlohy musia byť doložené fotografiou/videom alebo niečím iným dokazujúcim, že úloha bola splnená. Na splnenie všetkých úloh je však limitovaný čas.

V prípade, že sa niektorej skupinke podarí splniť všetky úlohy pred skončením určeného času, skupina získava bonusové body. Ak skupina nestihne splniť všetky úlohy, netreba vešať hlavy, pretože pri hodnotení sa prihliada na počet splnených úloh a hlavne na kreativitu, nápaditosť a humor.

Jedna z úloh môže znieť napríklad: Odfoťte niektorého člena vášho tímu ako rybárči na verejnom jazere, Nájdite a odfoťte sa s človekom v oranžovom tričku, Odfoťte celý tím hrať sa človeče, Jeden člen tímu musí prehnane ukazovať radosť z hračiek do piesku v hračkárstve – možností je nekonečne veľa.

A keďže sa už pomaly vraciame do školy, jeden z víkendov vám v Piešťanoch spríjemníme práve Scavenger huntom. V sobotu 3. októbra 2015 sa stretneme o 15.00 h pred kinom Fontána, kde všetky tímy oboznámime so zoznamom, prípadne vysvetlíme, čo sa od danej úlohy očakáva.

Na riešenie úloh bude limitovaný čas dve hodiny. Na najlepšie tímy, samozrejme, čaká výhra v podobe Paintballu zdarma (pre bližšie informácie treba sledovať udalosť na Facebooku). Registrovať svoje trojčlenné tímy môžete do 28. septembra 23:59 h na http://goo.gl/forms/upW5sIbv8z.

Registračný poplatok pre jednu osobu je 2 eurá. Peniaze vyzbierané zo vstupného budú použité na pomôcky k úlohám a ceny pre súťažiacich.

Ak by ste sa chceli zúčastniť, ale nemáte kompletný tím, neváhajte nás kontaktovať a my vám pomôžeme nájsť zvyšok tímu, stačí napísať na mail rastislavgablovic@gmail.com.

Tešíme sa na všetkých pozitívne naladených súťažiacich!

Text: Marianna Dafčíková/tlačová správa Ilustr. foto: Martin Palkovič