Športový ples má charitatívny rozmer

Futbalisti, hokejisti, basketbalistky i florbalisti pozývajú nielen fanúšikov športu na spoločný ples, ktorý sa uskutoční v piatok 9. februára v hoteli Piešťany. Výťažok z tomboly bude venovaný dvojročnej Dominike z Piešťan s genetickým syndrómom Cornelia de Lange. Špeciálne ceny do tomboly venovali úspešní športovci Jozef Metelka, Lukáš Lacko i Zuzana Vráblová.

Organizátorom športového plesu je PFK Piešťany v spolupráci s ďalšími tunajšími klubmi. V programe vystúpia tanečníci z Hands Up Crew, o zábavu sa postará DJ HSNC a živá hudba Veselá Muzika z Nových Zámkov.

Športový ples začína 9. februára o 19.00 h, cena vstupenky je 35 eur na osobu a zahŕňa večeru (predjedlo a hlavné jedlo) s prípitkom, bufetové stoly, fľašu vína (na pár), nealko nápoje, slané i sladké koláče.

Výťažok z bohatej tomboly bude venovaný dvojročnej Piešťanke Dominike s genetickým syndrómom Cornelia de Lange – peniaze budú použité na rehabilitačné cvičenia. Tešiť sa môžete na veľa zaujímavých i športových cien, vrátane daru od piešťanského tenistu Lukáša Lacka, niekoľko násobného majstra sveta Jozefa Metelku, či päťnásobnej majsterky sveta vo wakeboarde Zuzany Vráblovej i mnoho cien od miestnych či svetových firiem a organizácií.

Víťaz prvej ceny pocestuje do Berlína na medzinárodný futbalový zápas Nemecko-Brazília a so sebou si bude môcť zobrať za zvýhodnenú cenu toľko kamošov, koľko len bude chcieť.

Formulár na prihlásenie nájdete na tejto adrese.

Zdroj: pfkpiestany.sk Photo by Martin Barák on Unsplash