Sezóna končí v nedeľu, letné kempy PFK Piešťany štartujú v júli

Zatiaľ čo mládež svoje sezóny už ukončila, muži PFK Piešťany odohrajú posledný zápas v prechodnom domácom sídle v Moravanoch nad Váhom v nedeľu o 17. hodine. Svoju prvú sezónu vo štvrtej lige ukončia zápasom proti TJ Nafta Gbely. Zatiaľ čo súper v poslednom zápase zabojuje o postup, Piešťany o nič nehrajú a pravdepodobne sa umiestnia vo vyššej polovici tabuľky. Momentálne sú na siedmom mieste.

Leto v PFK Pieštany sa podobne ako každý rok začína Letnými futbalovými kempami. Tie budú prebiehať počas štyroch júlových týždňov. „Tento rok sme opäť prichystali športové futbalové dni pre deti. Počas týždňa sa bude veľa trénovať, hrať futbal, no pôjde sa aj na výlet loďou, do bazéna či prírody,“ prezradil útržky programu prezident PFK Piešťany Ján Stachura.

Kempy budú fungovať medzi 8.-16. hodinou od pondelka do piatku. V rámci nich bude zabezpečená strava i pitný režim. „Všetky informácie nájdete na stránke klubu, kde sa do kempov môžete ešte najbližšie dva týždne prihlásiť elektronicky,“ dodáva Stachura.

Vo futbalovom areáli momentálne prebiehajú stavebné práce, keď sa stavia nová tréningová plocha, pracuje sa na atletickej dráhe a pripravuje sa rekonštrukcia umelej trávy. Onedlho príde na rad aj rekonštrukcia kotolne, ktorá je v kritickom stave a upraví sa aj areál v okolí beachvolejbalového ihriska, kde pribudnú lavičky, minifutbal a cvičiace prvky. Z nadácie SPP najnovšie klub získal dotáciu na prerobenie toalety na bezbarierovú.

„Takto sa otvoríme aj zdravotne znevýhodneným skupinám športovcov a fanúšikov, tak, aby sme sa stali moderným klubom, ktorý bude otvorený pre všetkých,“ vyjadril sa štatutár PFK Piešťany, ktorý zároveň prosí návštevníkov areálu o trpezlivosť a rešpektovanie stavebných uzáverov v areáli, ktoré budú trvať do jesene.

Zdroj: Tlačová správa PFK Piešťany