Radnica rozdáva vrecká na zber kuchynského odpadu

Mestský úrad Piešťany, Odbor životného prostredia oznamuje obyvateľom, že v prípade spotrebovania vriec určených na zber kuchynského odpadu, ktoré boli pridelené domácnostiam spolu s košíkom v rámci štartovacieho balíčka, majú občania možnosť prevziať si ďalšie vrecia na MsÚ a to bezplatne.

Bezplatný výdaj vriec (zelenej farby, o objeme 13 l, 100 % kompostovateľné) určených na zber kuchynského odpadu je možný na Mestskom úrade Piešťany (Informátor MsÚ, Odbor život. prostredia)   v pracovných dňoch vždy od 7.30 h., pondelok, utorok, štvrtok do 15.30 h., v stredu do 17.00 h. a v piatok do 14.00 h.

„Zároveň vyzývame obyvateľov na dodržiavanie dôsledného triedenia kuchynského odpadu zo svojich domácností a to ukladaním odpadu do zbernej nádoby na kuchynský odpad v určenom vreci, aby sa zabránilo znečisteniu nádoby, šíreniu zápachu a výskytu hmyzu v jej okolí,“ uvádza na svojej web stránke radnica.

Pre informácie ohľadne nakladania s kuchynským odpadom prosím kontaktujte Odbor životného prostredia, MsÚ Piešťany na telefónnom čísle : 033/77 65 422.

Zdroj: piestany.sk