Prihláste sa na tvorivé dielne a podporte detskú onkológiu

V sobotu 25. augusta sa v piešťanskom mestskom parku uskutočnia tvorivé dielne. Účastníci si tak môžu vyskúšať maľovanie na textil či modelovanie s hlinou. Naučiť sa tiež môžu servítkovú techniku alebo si zacvičia jogu.

„Prostredníctvom tvorivých dielní by sme chceli vyzbierať peniaze pre detskú onkológiu v Banskej Bystrici. Na druhej strane sa všetci zúčastnení môžu tvorivo zabaviť či niečo nové naučiť,“ povedala organizátorka a iniciátorka akcie Nina Šebová.

Záujemcovia sa môžu prihlásiť na stránke https://www.genetickesyndromy.sk/domov/akcie-a-podujatia/tvorive-dielne/.

Odporúčaná cena za účasť na jednotlivých tvorivých dielňach je 10 eur. Získané finančné prostriedky sa použijú na nákup ohrievačov detských fliaš a poputujú na účet občianskeho združenia Svetielko Nádeje, ktoré je priamym spolupracovníkom detského onkologického oddelenia.

„Kapacita jednotlivých dielní je obmedzená, prihlásiť sa môžu všetci bez rozdielu veku,“ zdôrazňuje organizátorka a dodáva, že za nepriaznivého počasia sa termín posunie.

Prihlásení účastníci budú o všetkých záležitostiach informovaní telefonicky a emailom. Tvorivé dielne zastrešuje občianske združenie Úsmev pre druhých.

Podujatie nájdete aj na Facebooku: https://www.facebook.com/events/254338131843427

Text: Miro Béreš Foto: Viktor Vrábel