Piešťanskí učitelia napiekli pre piešťanských zdravotníkov

K celoslovenskej výzve, ktorej cieľom je potešiť vyťažených lekárov a zdravotné sestry, sa pridala aj Stredná škola obchodu a služieb (SOŠOaS) Piešťany. Jej zamestnanci napiekli vianočné sladkosti pre zdravotníkov z Nemocnice Alexandra Wintera (NAW).

Iniciatíva pedagogičky Stanislavy Opatovej z obce Nižná na Orave sa stretla s obrovským ohlasom po celom Slovensku. Balíčky koláčov s nálepkou Šťastné a veselé Vianoce prajú študenti a zamestnanci Strednej odbornej školy obchodu a služieb Piešťany, dostali sestry a lekári NAW.

Učitelia im ich na znak úcty a vďaky odniesli priamo do služby: „V tejto ťažkej dobe aspoň skromná pomoc ako prejav vďačnosti a obdivu tým, ktorým sa v našich nemocniciach darí zachraňovať životy. Bez prestávky slúžiaci lekári, sestričky a ostatný personál.“

„V tomto predvianočnom čase potešili našich zdravotníkov chutnými vianočnými koláčikmi, ktoré boli sladkou odmenou za ich fyzicky a psychicky náročnú prácu v tomto ťažkom čase pandémie,“ poďakovalo zamestnancom SOŠOaS vedenie piešťanskej nemocnice.

V tejto ťažkej dobe aspoň skromná pomoc ako prejav vďačnosti a obdivu tým, ktorým sa v našich nemocniciach darí…

Posted by Stredná odborná škola obchodu a služieb Piešťany on Friday, December 17, 2021

Text: Martin Palkovič
Foto: NAW