Na charitatívnom bazáre vystúpia Ricco Šarközy aj Shams

V piatok, 1. apríla 2016 sa v piešťanskom Auparku uskutoční 1. ročník charitatívneho bazára. Pekné vecičky, dobré jedlo a pitie a k tomu všetkému perfektný sprievodný program čaká na návštevníkov Auparku v piatok od 14.00 do 21.00 h.

Ponuka piešťanského Auparku bude v tento deň obohatená o stánky s bižutériou, detským oblečením, domácou čokoládou, poctivými sirupmi, koláčikmi, biokozmetikou, doplnkami z porcelánu, čelenkami a makom z Jarnej. V sprievodnom programe vystúpi Ricco Šarközy a Klaudia, brušné tanečnice zo súboru Shams a veľkí aj malí tanečníci z Old School Brothers – Pego 2. Na záver dňa je pripravené aj žrebovanie o krásne ceny.

Návštevníci si okrem nákupov a zážitkov môžu odniesť aj dobrý pocit, že niekomu pomohli, pretože výťažok z podujatia bude venovaný na zabezpečenie rehabilitačnej liečby v ADELI Medical Center pre slovenské deti a dospelých.

Akciu pripravila Nadácia Adeli v spolupráci so Shopping centrom Aupark Piesťany, pražiarňou kávy a kaviarňou Concept, ktorá venuje výťažok z predaja kávy a kávových výrobkov počas trvania bazáru Nadácii Adeli.

Text: Tlačová správa organiátorov