Hoteláci pripravujú Gastro Vianoce 2023

Pôsobivé vianočné dekorácie, kávové špeciality, inšpiratívne vianočné stolovanie, čokoládové variácie, vynikajúca vianočná zmrzlina, voňavé a zdobené medovníčky, vlastný med, nádherné candy bary, ale aj slovenská a medzinárodná kuchyňa. To je iba časť toho, čo budú prezentovať verejnosti počas už tradičného podujatia GASTRO VIANOCE 2023 v priestoroch školy študenti a pedagógovia Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch.

Návštevníci budú môcť ochutnať jemné francúzske palacinky, úžasné dezerty v cukrárňach, horúcu čokoládu, slovenské či španielske špeciality, ochutnať famózne selfieccino, vychutnať miešané nápoje či prežiť mnohé iné gastronomické zážitky.

Okrem prezentácie ukážok zručností hotelákov získajú žiaci základnej školy a záujemcovia aj komplexné informácie o štúdiu na Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch. GASTRO VIANOCE 2023 sú zároveň aj DŇAMI OTVORENÝCH DVERÍ.

Podľa riaditeľa školy Ladislava Blaškoviča sú GASTRO VIANOCE 2023 určené odbornej a širokej verejnosti. Sú miestom stretnutí stoviek ľudí, ktorí načerpávajú vianočnú gastronomickú atmosféru a vianočnú inšpiráciu. Škola sa teší na stretnutia s absolventami, s priateľmi školy, s rodičmi a budúcimi žiakmi. Príprava podujatia je niekoľkomesačná a študenti školy k nej pristupujú veľmi zodpovedne, preto sa veľmi tešíme na návštevu všetkých hostí.

Podujatie Gastro Vianoce poskytujú získať inšpiráciu pre váš štedrovečerný stôl, možnosť zastaviť sa v predvianočnom zhone či vnímať sviatočnú atmosféru. Pre našich študentov je to neopakovateľná príležitosť prezentovať verejnosti svoje odborné zručnosti a vedomosti, ponúknuť všetkým pestrý výber jedál a nápojov v gastronomických strediskách.

Hotelová akadémia Ľudovíta Wintera Piešťany pripravuje taktiež mnoho ďalších zaujímavých gastronomických prekvapení, ktoré bude prezentovať priamo počas podujatia GASTRO VIANOCE 2023.

Prijmite preto naše srdečné pozvanie na podujatie plné vôní a chutí dobrého jedla a vynikajúcich nápojov, krásy, harmónie. Prežite slávnostnú predvianočnú atmosféru so svojimi priateľmi. Podujatie, ktoré s nadšením a profesionalitou pre vás pripravili študenti a pedagógovia Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch. Veríme, že prežijete radostné, inšpiratívne a neopakovateľné chvíle predvianočnej pohody.

GASTRO VIANOCE 2023 budú prístupné verejnosti v utorok 05. decembra od 13.00 hod. do 19.00 hod. a v stredu 06. decembra 2023 od 09.00 hod. do 18.00 hod.

Príďte s nami prežiť gastronomické čaro Vianoc!

Zdroj: Tlačová správa HAĽW Piešťany