Hľadáte bývanie blízko Piešťan? V Moravanoch stavajú novú štvrť

Dolinky ponúkajú komfortné a bezpečné bývanie v dotyku s prírodou. Nová štvrť vyrastá v obci Moravany nad Váhom. Centrum Piešťan je odtiaľ dostupné behom niekoľkých minút.

Obec, ktorá susedí so svetoznámym Kúpeľným ostrovom, má kompletnú občiansku vybavenosť – materskú i základnú školu, obchody, reštaurácie i kaviareň. V jej srdci nájdete pamiatkovo chránený anglický park s kaštieľom, ktorý je kultúrnym centrum celoslovenského významu.

To všetko láka do Moravian nad Váhom čoraz viac ľudí. Noví obyvatelia využívajú blízkosť okresného mesta s napojením na diaľnicu a zároveň si užívajú život v dotyku s prírodou. Dolinou potoka Striebornica vedú pešie i cyklistické cesty na Krahulčie vrchy, ktoré sú súčasťou Považského Inovca.

 

V rámci výstavby novej štvrte Moravian nad Váhom, ktorá dostala názov Dolinky, je naplánovaných 18 tehlových rodinných domov. Zastúpené sú tri rôzne typy, ktoré budú dokončené do štádia holodom. Každý typ domu bude mať štyri izby.

Architektonické riešenie projektu počíta s ucelenou stranou ulice v modernom duchu. Kvalitné nízkoenergetické tehlové stavby majú premyslené dispozície s dostatkom denného svetla. Prvé domy v predaji budú vybavené aj krbom, klimatizáciou a elektrickými vonkajšími žalúziami.

 

„Inšpirovali sme sa modernými trendmi po vizuálnej i technickej stránke, s dôrazom na kvalitu, praktickosť a energetickú úsporu. Projekt preto uspokojí aj náročnejších zákazníkov,“ hovorí Peter Benčurík zo spoločnosti Neoreal.

Dodáva, že developer kladie dôraz na kvalitné materiály. Dokončenie výstavby je podľa jeho slov naplánované na jeseň 2022.



(Reklamný článok)