Futbal: Vysoké víťazstvo v Trakoviciach, žiaci PFK remizovali

Dvadsiate tretie kolo mužov neprinieslo žiadnu drámu, keď od začiatku dominovalo mužstvo PFK Piešťany. Skóre už v tretej minúte otvoril najlepší strelec Piešťan Jozef Glos, ktorý v druhom polčase dokončil svoj hetrik. Po góloch pridali Martinovia Gula a Javorka a 74. minúte uzavrel skóre duelu Adam Kusý. Tím Piešťan tak naďalej vedie tabuľku siedmej ligy o dva body pred dobiedzajúcimi Pečeňadmi.

23. kolo Trakovice – Piešťany 1:6 (0:4)

Góly: 56. Ján Radošovský – 3., 45., 62. Jozef Glos, 10. Martin Gula, 37. Martin Javorka, 74. Adam Kusý

Zostava 23. kola: Budka – Szabo, Varga, Krajčovič (77 Rusnák), Dadík, Doktor, Stachura (46. Nagaj), Javorka (63. Korec), Kusý, Glos(C), Gula

Martin Krajčovič, tréner: Od úvodného hvizdu rozhodcu sme vstúpili do dnešného zápasu aktívne, hrozili sme po krídelných priestoroch, kde sa svojou ochotou behať presadzovali Javorka, Szabó a na druhej strane Kusý, Dadik a v desiatej minúte bolo po góloch Glosa a Gulu 2 :0 pre náš tím. Dnes si zaslúžia pochvalu všetci chlapci, ktorí zasiahli do zápasu, lebo dnešné víťazstvo bolo o kolektívnom výkone, podčiarknuté aj futbalovou kvalitou.

Starší žiaci 25. kolo Považská Bystrica – Piešťany 1:1 (0:1)

Góly: 65. Michal Mokráš – 32. Samuel Kluka

Zostava 25. kola:  Maliga, Chochula, Hlavatý, Rusnák, Modrovič, Kluka, Labat, Babečka (´Grešák) Holec, Šobáň, Maco

Szilárd Petényi, tréner:  V oklieštenej zostave bez dvoch stabilných hráčov základnej zostavy sme podali uspokojivý výkon s remízovým rozuzlením, pričom reálne vo vyrovnanom zápase sme siahali aj na víťazstvo, ktoré nám ušlo v posledných minútach, ked´ sme inkasovali po štandardnej situácií. O výsledku rozhodli  nepremenené šance, v ktorých sme sa ocitli. Ku gólovej hlavičke Sama Kluku sa žiadalo poistiť aspoň ešte jednu gólovú pečať z toľkých príležitostí. Ak by naša strelecká efektivita  bola len 50% do šatne by sme odchádzali za stavu 0:3.

Mladší žiaci 25. kolo Považská Bystrica – Piešťany 2:2 (2:0)

Góly: 17. Michal Jančiga, 22. Alex Dvorský – 49. Jozef Rolinec, 59. Samuel Hesko

Zostava 25. kola:    Sándor – Jánoš, Vatrt, Varačka, Ocelka,  Pomajbová,  Gregorovič, Hesko, Gvozdenovič Luka, Rolinec, Petényi , Seko

Cyril Stachura, tréner: V zápase s družstvom so spodnej časti tabuľky sme začali veľmi aktívne.V prvej desaťminútovke sme si vypracovali tri čisté gólové príležitosti, ktoré ale ostali nevyužité. Domáci nás za to do polčasu potrestali dvomi lacnými gólmi, ktoré nás dokonale zaskočili. Po polčasovom dohovore sme prakticky celý druhý polčas odohrali na polovici súpera vypracovali si dosť gólových príležitosti, ale dokázali sme iba vyrovnať. Tento zápas, aj keď nám chýbalo veľa hráčov, sme mali jednoznačne vyhrať. Ku cti našim hráčom slúži, že o víťazstvo bojovali až do konca, aj keď sa im to nepodarilo.

Starší žiaci B 17. kolo Banka – Piešťany 2:2 (1:1)

Góly: 24., 63. Roan Buchman – 7. Michal Fox, 70. Jakub Žažo

Zostava 17. kola:   Gulan –  Petroman (K), Chobot, Fox, Šesták, Svorad, Muller, Gregorička, Žažo, Martinkovič, Bajzík

Jozef Glos, tréner: Dnešný zápas a hlavne herný prejav mužstva musím opäť pochváliť. Napriek tomu, že sme remizovali som s predvedenou hrou veľmi spokojný. Aj keď sme prehrávali, chlapci ukázali vnútornú silu, chuť pobiť sa o výsledok, za čo boli odmenení vyrovnávajúcim gólom v poslednej minúte zápasu.

Mladší žiaci B 12. kolo Chtelnica – Piešťany 0:6 (0:1)

Góly: 5., 45. Ondrej Zeman, 30. Adam Pernisch, 34. Peter Macek, 42. Denis Ružička, 48. Adam Riegel

Text a foto: MB/TK PFK