Futbal: Nábor detí do klubu PFK Piešťany už tento utorok

V utorok 3. mája o 16:30 h na futbalovom štadióne organizuje futbalový klub PFK Piešťany nábor nových detí do prípravky. Nábor je určený špeciálne pre ročník 2017, ktorému klub otvára nové družstvo pod vedením trénera Patrik Szaba. Prihlásiť sa však môžu všetky deti v prípravkárskom veku narodené v rokoch 2011 – 2017, ktoré budú po nábore nasmerované do svojich vekových kategórií. To platí aj pre odídencov z Ukrajiny.

Nové družstvo ročníka 2017

V deň náboru 3.5. sa oficiálne otvára najmladšie družstvo PFK Piešťany, ktoré budú tvoriť deti narodené v roku 2017. Trénerom družstva bude ​Patrik Szabo​, ktorý ho bude viesť so svojím mladým tímom asistentov. Tréningy budú prebiehať vždy v utorok a štvrtok o 16:30 na futbalovom štadióne. “Ak aj nestihnete nábor v prvý deň, pridať sa môžete kedykoľvek na ďalší tréning družstva. Nováčikovia dostávajú od klubu ihneď po zaplatení prvého 25 eurového členského poplatku tréningové klubové oblečenie”, vyjadril sa prezident futbalového klubu Ján Stachura.

Nábor pre všetkých

Nábor PFK Piešťany je otvorený aj pre ďalšie kategórie. Ak máte záujem prihlásiť dieťa na futbal, nábor do futbalových prípraviek prebieha vo všetkých prípravkárskych kategóriách od ročníka 2011, až po najmladší ročník 2017. Dostaviť sa môžete priamo na tréning družstva, ktorého čas nájdete na stránke klubu v sekcii ​aktuálny rozpis tréningov​. Takisto môžete vyplniť formulár na stránke klubu, alebo kontaktovať priamo trénerov jednotlivých družstiev, či prezidenta klubu Jána Stachuru. Kontakty na príslušné osoby nájdete na stránke klubu v sekcii štruktúra PFK Piešťany.

Klub PFK Piešťany v súčasnosti združuje vyše 250 detí, ktoré vykonávajú pravidelnú športovú prípravu v 12 mládežníckych družstvách pod vedením skúsených trénerov. Od kategórie U8 sa klub zapája každoročne do 11 dlhodobých súťaží pod hlavičkou Slovenského futbalového zväzu. Od vypuknutia utečeneckej krízy sme do svojich radov prijali niekoľko detí z Ukrajiny. Podľa Jána Stachuru sa rýchlo začlenili do kolektívu. Tejto skupine detí sú tréningy poskytované do konca sezóny bezplatne.

Text: Tlačová správa PFK Piešťany