Apolin pozýva na koncert a Vianočný bazár

Burza kníh a darčekových predmetov, ktoré vytvorili deti zo Spojenej školy a členky AkSenu sa uskutoční v sobotu 12. aj v nedeľu 13. decembra v kultúrnom centre Apolin (Kursalon). Koncert vo veľkej sále Kursalonu je naplánovaný na nedeľu so začiatkom o 15.00 h.

„Už sme odovzdali 150 eur Spojenej škole na Vŕšku, ktorá deťom škôlkárom dokúpi multisenzorické pomôcky. Tento príspevok je výťažok z koncertu Slnko v srdci a dobrovoľných darcov,“ informovala Jarmila Staneková

Na druhom koncerte klarinetistov, ktorí urobili aj výchovný koncert pre deti z Centra pre deti a rodiny (detského domova) diváci prispeli 65 eur. „Aj tento príspevok sa snažíme zväčšiť a postupne sa nám to darí. K dnešnému dňu máme 195 eur. Dobrí ľudia priniesli už aj hračky a knihy, ktoré poputujú pod Vianočný stromček do Detského domova v Piešťanoch. Až do 15. decembra je možnosť priniesť do Apolinu darčeky alebo finančný príspevok, ktorý poputuje do detského domova. V prípade darčekov je dobre sa informovať v Apolin, máme indície od detí z detského domova, po čom túžia ich srdiečka,“ dodala J. Staneková.

Vianočný bazár môžete navštíviť v sobotu 12. decembra od 10.00 do 17.00 h a v nedeľu 13. decembra od 10.00 do 15.00 h. Vstupné na koncert, ktorý sa začne v nedeľu o 15.00 h, je 5 eur. S výberom diel rôznych hudobných majstrov sa na klavíri predstavia Daniel Truchan a Laura Nižnanská.

Zdroj: KC Apolin