Simeon vyčapuje osem sudov piva denne

Ohlasy návštevníkov Septemberfestu na nové piešťanské pivo sú pozitívne. Niektorí z nich ho považujú za trochu horké, väčšina však oceňuje práve jeho plnosť. „Chceme poznať názor zákazníkov,“ hovorí zakladateľ pivovaru Simeon Stanislav Slížik.

Podľa jeho slov zaznamenalo pivo Simeon na Septemberfeste veľký úspech. „Denne vyčapujeme osem sudov. Ľuďom rovnako chutí desiatka aj dvanástka, iba niektorí hovoria, že je trochu horké.“

Simeon sa vyrába v remeselnom pivovare zo starostlivo vybraného slovenského sadu a českého chmeľu. Toto pivo je nefiltrované, nepasterizované, bez chemických prísad a bez pridávania vody tzv. HGB technológiou.

Pivovar už rozbehol rokovania s prevádzkami v Piešťanoch aj v ďalších slovenských mestách, aby uspokojil dopyt znalcov dobrého piva aj po skončení Septemberfestu. „Veríme, že odozva majiteľov reštaurácií a hostincov, bude rovnako pozitívna ako u návštevníkov pivného festivalu,“ hovorí zakladateľ pivovaru Simeon Stanislav Slížik.

simeon-pr-1 simeon-pr-2 simeon-pr-3 simeon-pr-4

(Reklamný článok)