Každý utorok nový burger a nové pivo

ŽiWell Kursalon zakladá tradíciu ochutnávok kulinárkych špecialít. Vždy v utorok môžu návštevníci terasy na okraji mestského parku ochutnať nový pivný špeciál a dať s k nemu nový burger. Rezervácie stolov na tel. čísle 0948 191 750.

Na utorok 4. mája pripravuje ŽiWell Kursalon poriadny kus mäsa – trhaný BBQ Pulled pork burger so slaninou, chedarrom a kyslou uhorkou. Na svoje si prídu aj vegetariáni, pre ktorých bude v ponuke Tofu cheese burger – marinované tofu, pečená cvikla, hermelín a paradajky. To všetko aj v bezlepkovej žemli.

A čo to pivo? Švédska 3jka v pivovaroch. Pivovar Brewski zo Švédska a pivo „Didn´t we just become best friends?“ Session IPA, alk. 4,2%.

A kyslá pusinka priamo z piešťanskej pivnej dielne: ŽiWELL Oxford Salvation – Sour Herbal EPA, plato 14°, obsah alkoholu 6,2 % obj., IBU 65.

V boji proti hnusobe pivovar ŽiWell neostane stáť bokom! Spojil sa s Oxfordom, kvasnicami na kyslé prekvášanie Philly Sour, miestnou ľudovou liečiteľkou a namiešali atómovú zbraň proti covidu.

„Naša Oxfordská záchrana je teda kyseláč vystavaný na štýle English Pale Ale v ktorom sme vyvarili aj trošku vŕby. Ako je všeobecne známe vŕbová kôra obsahuje množstvo salicilátov, má podobné účinky ako acylpirín, používa sa na zníženie horúčky, pri prechladnutí a proti bolesti. Schválenie od EMA ešte nemáme, ale to isto nikomu vadiť nebude. Prípadné nežiadúce účinky hláste na Úrad vlády,“ opísali nové pivo jeho autori a dodali: „Salvation má bledohnedú farbu a minimálny zákal. Vo vôni cítiť kyselinu mliečnu a silice. Po napití hrá prím jemná kyslá chuť, ktorú postupne strieda výraznejšia horkosť. Telo piva je stredné až suché a na konci zahreje výraznejší alkohol. Kam sa hrabe Bromhexin s vodkou na pivo ŽiWell.“

(Reklamný článok)