Z piešťanského obchodu ukradli rožky, knedle a vianočky

Polícia vyšetruje krádež, pri ktorej sa neznáma osoba vlámala do predajne potravín. Aj keď ide o krádež tovaru v hodnote približne 100 eur, zlodejovi hrozí odňatie slobody až na dva roky.

„Ku krádeži došlo v piatok 26. augusta 2022 medzi 3.00 h a 5.00 h ráno na Javorovej ulici v Piešťanoch. Neznáma osoba sa vlámala do priestorov príručného skladu predajne potravín krátko po tom, ako rozviezli tovar po prevádzkach,“ informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave.

Z uzamknutých priestorov si zlodej odniesol 13 bochníkov chleba, 65 rožkov, 5 knedieľ, vianočky, šišky, záviny i cesnakové uzle.

„Prípad si prevzali na mieste piešťanskí policajti, ktorí začali vo veci trestné stíhanie pre prečin krádeže vlámaním. Aj za takmer 100 eurovú krádež môže hroziť osobe až dvojročné väzenie,“ uvádza polícia a verejnosť žiada o pomoc: „Ak máte akékoľvek informácie k tejto krádeži, môžete nám ich oznámiť aj cez bezplatné číslo 158 alebo napísať do súkromnej správy na facebook Polícia SR – Trnavský kraj.“