Väzňa na úteku hľadali v Piešťanoch

Bar na Teplickej ulici bol jedným z miest, kde dnes dopoludnia kriminalisti hľadali Piešťanca Ľubomíra Behana. Informoval o tom portál Aktuality.sk.

Polícia dnes ráno rozbehla rozsiahle pátranie, do ktorého sú zapojení psovodi aj vrtuľník. Snažia sa nájsť Ľubomíra Behana (24 r.) z Piešťan. V Leopoldove si mal odsedieť 8 rokov za lúpež. Podľa RTVS pred dnešným útekom opravoval strechu strelnice, ktorá je za múrom chráneného objektu väznice.

O pátraní dopoludnia informovali ľudí v Leopoldove prostredníctvom miestneho rozhlasu. Policajné hliadky zastavovali autá pri Drahovciach, kde sa zamerali aj na záhradkársku osadu. Svedok z Maduníc videl neďaleko obecného úradu tatrovku plnú vojakov.

Portál Aktuality.sk uvádza, že na Ľubomíra Behana sa dnes policajti pýtali v bare Cézar na Teplickej ulici. Podľa čašníčky toto miesto často navštevoval.

Odsúdený Ľubomír Behan je asi 178 cm vysoký, štíhlej postavy. Má krátke vlasy vo farbe špinavý blond. Má modré oči. Po celom tele, na nohách a rukách má výrazné tetovanie. Pri úteku mal na sebe pracovné väzenské oblečenie.

„Policajti naďalej pátrajú po odsúdenom a v okrese Trnava, Hlohovec, Leopoldov a Piešťany preverujú  všetky informácie či už od občanov alebo získané po operatívnej línii. Odsúdený sa útekom z väznice dopustil prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia, za čo mu hrozí navyše v zmysle zákona trest odňatia slobody na 1-5 rokov. Polícia pracuje s viacerými informáciami,“ uvádza hovorkyňa polície Mária Linkešová v aktuálnom stanovisku.

teplicka cezar

Foto od čitateľa: Polícia pred barom na Teplickej ulici

lubomir behan

Ľubomír Behan je 178 cm vysoký, štíhlej postavy. Má krátke vlasy vo farbe špinavý blond a modré oči.

Text: Martin Palkovič Foto: Martin Palkovič (1), Pavol Pavúk Orviský (2.), KR PZ Trnava (3.)