V rozprávkovom parku budú mať výhodu odvážne rodinky

Na tohtoročnej Prechádzke rozprávkovým parkom budú jednoznačne vo výhode odvážne rodinky. Preto odporúčame prísť rodinám v kompletnej zostave, kedy je rodina najsilnejšia a najodvážnejšia.

Fanúšikovia Star wars-u budú mať konečne príležitosť sa stretnúť s princeznou Leiou Organa, Luke-om Skywalkerom a Kylom Renom. Neustály boj medzi Odbojom a Republikou môžu pomôcť ukončiť práve deti, ktorých čaká misia „pomôcť dobrej sile zvíťaziť“.

Keďže na tomto stanovisku zaznamenávame zvýšené nebezpečenstvo, na ochranu bojovníkov s prehľadom dohliada príslušník Mestskej polície. Ktoré dieťa uhádne zamaskovaného policajta, dostane špeciálnu pečiatku do mapky.

Naši kamaráti piráti opäť zakotvili svoju loď na zabudnutom ostrove. Pevne veria, že sa im tam podarí vztýčiť vlajku a vytvoriť si na ňom základňu. Čaká ich však brodenie pomedzi nebezpečné ryby, medúzy a chobotnice, ale aj generálne čistenie lode a jej príprava na ďalšiu plavbu.

Čerti sa tešia na malých pomocníkov, ktorí im pomôžu povyvádzať množstvo čertovín. Zahrajú sa aj s „čertovými obrázkami“, porovnajú si mieru páchania dobrých skutkov a zistia štatistický priemer poslušnosti u detí v Piešťanoch. Hlavný šéfkuchár čertov im prezradí, čo jedia čerti najradšej a naučí ich recept slávnostného menu-čka čertov.

No proste nás čaká veľa zábavy a rozprávková atmosféra v celom parku. Určite povedzte všetkým, ktorých máte radi, že sa vidíme 16. júna 2018 od 10.00 h do 15.00 h. Odporúčame aj rodičom zabudnúť na svoj vek a užiť s deťmi čo najviac zábavy. Tešíme sa na vás.

Text: Tlačová správa/Materské centrum Úsmev