Užite si jeseň v Plantexe a zažite radosť zo samozberu!

Jeseň je obdobie kedy žneme úrodu na svojich záhradách. Nie každý ma možnosť si všetko dopestovať vo svojej záhradke a tak Vás pozývame do svojich sadov v Borovciach pri Piešťanoch nazbierať si šťavnaté slovenské jablká odrody Jonaprince a Red delicious.

A prečo by ste mali ochutnať práve tieto odrody?

Red Delicious, rodáka z Ameriky odporúčame na skladovanie. Jeho pevná, šťavnatá, chrumkavá a sladká dužina tvaruje typický kalich s výraznými hrbolčekmi.

Jonaprince je skorá zimná odroda, v našich podmienkach zreje v septembri až októbri, konzumne dozrieva koncom novembra. Uskladnené jablká vydržia do marca, pri dobrých podmienkach aj dlhšie. Povrch celého jablka pokrýva atraktívne tmavo červené líčko, šupka je slabo mastná, hladká. Šťavnaté jablká majú veľmi dobrú, sladkú chuť s príjemnou vôňou.

Už čoskoro na Vás čakajú aj ďalšie exkluzívne odrody v ovocnom sade vo Veselom:

Evelina® je kráľovná slovenských jabĺk.  Je plná vitamínov, minerálov, antioxidantov, pektínu a vlákniny. Odporúčame skladovať v chladničke.

Braeburn – Tvrdá, sladkokyslá odroda, ktorá sa dá veľmi dobre skladovať.

Fuji – Jedno z najvýnimočnejších jabĺk aké máme. Neprekvapí tak farbou ako chuťou. Chuťovo patrí medzi jedinečné odrody jabĺk.

Otvorené máme v pondelok až piatok od 9.00 – 17.00h a v sobotu od 8.00 – 15.00 h.

Aktuálne informácie nájdete na našej stránke www.plantex.sk a na tel. čísle 0908 412856, 033 7796322

Nákupom jabĺk od nás získate automaticky zľavovú poukážku na nákup širokého sortimentu ovocných, okrasných drevín a kvalitných potravín v našom Záhradnom centre vo Veselom.

Tešíme sa na Vás v našom raji pre záhradníkov!

(Reklamný článok)