Už v sobotu bude ARTA vianočná

V sobotu, 2. decembra bude kultúrno-kreatívne centrum ARTA dýchať vianočnou atmosférou. Nájdete tam darčeky, workshop aj detské divadlo.

Program:

10:00 – 18:00 v event space
Predajný market z dielne arťáckych ateliérov, ale aj lokálnych tvorcov a predajcov.

10:00 – 12:00
Workshop vianočného akvarelu v Makuki ateliéri, kde si namaľujete vianočnú pohľadnicu alebo zimný obrázok, ktorý môžete darovať a zažiť tak radosť rovno dvakrát. Na
predvianočný workshop akvarelu môžete prísť aj s vaším dieťaťom alebo vnúčaťom. Okrem dvojnásobnej radosti prežijete aj krásny spoločný čas. Viac: info@makuki.sk
alebo na telefónnom čísle 0910431904. Vstup do Makuki ateliéri nájdete v prechode od Teplickej ulice

15:30 v Ateliéri voľnej tvorby
Divadlo pre deti: “Vianočná rozprávka alebo Prečo nám Ježiško nosí darčeky?” Vianočná rozprávka z čias dávnych pradávnych s poriadnym snehom a zimou. O Čertovi, ktorý nikdy nespí a robí samé čertoviny. Nebojácni súrodenci Miško a Jožko si však nenechajú pokaziť Vianoce a pekelníka okabátia, ako sa patrí. Vstup: 3EUR / dieťa, dospelí doprovod 1EUR. Vstup do Ateliéru voľnej tvorby nájdete v prechode od Teplickej ulice.

Okrem toho si môžu vaše ratolesti vychutnať atmosféru Vianoc pri maľovaní, kreslení, modelovaní z hliny či tvorbe vianočnej pohľadnice technikou linorytu už 9. decembra od 9:00-15:30 v arťáckom ateliéri maľby a kresby – Makuki, kde sa chystá vianočný tábor. Miesto si rezervujete na info@makuki.sk.

Zdroj: Tlačová správa – KKC ARTA