Útulkáči: Aubra, Park a Rahja

Piešťanský útulok je domovom desiatok psíkov. Niektorí z nich čakajú na nových majiteľov už celé roky. Cieľom tohto blogu je pomôcť im.

Ak chcete niektorého z týchto psíkov spoznať bližšie, navštívte piešťanský útulok. Choďte s ním na prechádzku a uvidíte, či si navzájom padnete do oka.

Aubra

Pol ročná vystrašená fenka bola nájdená na poli pri Šulekove dobitá a vyslabnutá hlohoveckou políciou. Veľmi sa bojí, jedno očko má po úderoch podliate krvou, ale našťastie iné zranenia nemá. Fenka sa osmeľuje každým dňom a snaží sa opäť veriť ľuďom. Potrebuje svojho človeka, je vo veku, kedy by sa dala cvičiť.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Park

5-ročný mohutný čierny maco so zanedbanou srsťou bol nájdený a dovezený políciou z mestského parku. Psík je veľmi smutný, vyzerá na veľkého dobráka, je pokojný a prítulný.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rahja

1,5-ročná fenka bola nájdená zrazená. RTG výsledky ukázali, že fenka má zlomenú panvu na troch miestach. Už je v poriadku, zlomeniny sa veľmi pekne zrástli, je to prítulné a vitálne šidlo,vďačné za každý pohľad. Je vhodná na dvor i do bytu.

Text a foto: Útulok Piešťany