Úsmev pozýva na posledné prázdninové dobrodružstvo – Pirátsku párty

Prázdniny pomaličky končia a s nimi aj more letných zážitkov. Lenže tých nie je nikdy dosť. A práve preto materské centrum Úsmev v Piešťanoch pozýva všetky deti prežiť posledné prázdninové dobrodružstvo a to Pirátsku párty.

Pirátska party už tradične patrí k akciám materského centra Úsmev, keď na sklonku leta chcú ešte deťom trošku oživiť ich prázdniny, pridať nejaký pekný zážitok, milú spomienku do budúcna.

Prázdniny bývajú občas dlhé a nudné, ale to nie je prípad Pirátskej párty. Nádherné kulisy, množstvo postavičiek zo sveta pirátov a z vodného či morského sveta rozžiari deťom ich nezbedné očká. Veselá nálada dá pozabudnúť na smútok z končiaceho sladkého nič nerobenia. A okrem postavičiek z obľúbených rozprávok a príbehov voňajúcich po diaľkach a dobrodružstvách deti spoznajú nových kamarátov a uvidia po dlhom čase tých starých. Kamaráti, rodina zase môžu byť na chvíľku spolu a tráviť čas bláznením.

Práve preto milé deti nezabudnite, že 2. septembra 2017 v sobotu o 15.30 h v parku pri materskom centre Úsmev na vás už čakajú nepoznané zážitky plné exotiky, túlavých ciest a nebezpečenstiev. Ale nie je sa čoho báť, predsa odvaha musí byť, keď chcete ísť na párty plnú pirátov a morských príšer. A vy ste odvážne deti, však?

Text: Tlačová správa/Materské centrum Úsmev Ilustr. foto: MP