Trnavské rádio čoskoro naladíte aj v Piešťanoch

Krátko po štvrtom výročí svojho založenia Trnavské rádio oznámilo, že získalo piešťanskú frekvenciu 107,9 MHz. Vďaka nej budú mať lepší príjem poslucháči v kúpeľnom meste i v okolitých obciach.

O pridelení novej frekvencie rozhodla Rada pre vysielanie a retransmisiu vo výberovom konaní, informovalo Trnavské rádio prostredníctvom svojej web stránky s tým, že frekvenciu rozvysiela po pridelení prevádzkového povolenia. Jej spustenie je tak otázkou najbližších týždňov.

Už počas leta spustilo Trnavské rádio výkonnejšiu frekvenciu 106,2 MHz, pred pár dňami rozvysielalo frekvenciu 103,9 MHz v Hlohovci a okolí. Tá okrem iného zlepšuje príjem v aute, a to aj mimo okresu Hlohovec.

Pred spustením je frekvencia 106,0 MHz na Záhorí, ktorá pokryje Holíč, Skalicu a široké okolie.

Z lokálneho rádia sa postupne stáva rádio s pokrytím väčšiny okresov Trnavského kraja. Dopravný servis 0800 202 900 informuje každú pol hodinu o dopravných detailoch z regionálnych ciest, ktoré v iných rádiách nemajú priestor. Trnavské rádio dáva priestor regionálnym osobnostiam z rôznych oblastí kultúrno-spoločenského života i podnikateľského prostredia.

Koncom apríla minulého roka vysielalo z Elektrárne Piešťany. V mobilnom štúdiu sa vtedy za mikrofónom vystriedali ľudia, ktorí v kúpeľnom meste robia užitočné aktivity.

Zdroj: trnavkeradio.sk

Foto: Martin Palkovič