Topfest hlási ďalšie meno – Reckless Love z Fínska

Na najväčšom rockovom festivale na Slovensku zahrá kapela, ktorá sa už roky drží na vrchole fínskych hitparád a jej albumy sa predávajú po celom svete. Mladí glam metalisti v sebe spájajú živočíšnosť s romantikou, ktorú reprezentuje najmä úžasný hlas speváka Olliho Hermana.

„Zahráme staršie hity, ale aj piesne z najnovšieho albumu InVader, ktorý sme vydali len minulý mesiac. Je to úplná novinka a už sa jej v našej hitparáde dobre darí. Verím, že sa spolu výborne zabavíme,“ vraví spevák kapely Reckless Love Olli Herman.

Kapela na hudobnom poli hviezdi už 15 rokov. Začínala pod názvom Reckless Life, ktorý bol poctou Guns N‘ Roses. Rovnako sa totiž volá jedna z piesní tejto slávnej kapely. Neskôr si fínski rockeri názov trochu pomenili.

„Hráme glam metal, čo je zmes hard rocku, heavy metalu, punk rocku a populárnej hudby. Hráme aj balady a rátame, že práve tými očaríme vaše krásne dievčatá,“ usmieva sa Olli Herman.

Spevák Olli Herman je členom kapely 9 rokov a jeho hlas patrí k jej najväčším pozitívam. Reckless Love majú na konte štyri albumy.

Na najväčšom rockovom festivale na Slovensku 1.-2. júla vystúpia na letisku Piešťany skupiny Kabát, americká kapela Puddle of Mudd, britskí punkeri UK Subs, česká legenda Wanastowi Vjeci, Chinaski, Horkýže Slíže, Desmod, Inekafe, Zóna A, Slobodná Európa, Walda Gang, The Paranoid, Wasabi Cirkus, Hash, Mad Dog X a ďalší.

Text: Tlačová správa (krátené) Foto: Mário Petlák