Tak poďte, trochu sa poprechádzame a poviem vám, ako to celé bolo

Na základe spomienok Ľudovíta Wintera vznikla audiohra v podaní hercov Divadla Jána Palárika, prostredníctvom ktorej publikum spozná príbehy Kolonádového mosta, Lámača barlí aj hotela Thermia Palace. Zážitkové prehliadky Piešťan sa budú konať každú sobotu počas adventu (27. 11. až 18. 12.).

„Život Ľudovíta Wintera je plný nečakaných peripetií, dramatických okamihov, ale aj absurdných až groteskných situácií. Preneste sa spolu s nami do minulosti a spoznajte tajomstvá piešťanskej histórie. Ľudovít Winter vás už čaká na lavičke na Kolonádovom moste a je pripravený rozpovedať vám svoj príbeh,“ pozývajú na organizátori zážitkových prehliadok.

Pripravila ich organizácia cestovného ruchu Trnavský kraj v spolupráci s Divadlom Jána Palárika v Trnave, Balneologickým múzeom Imricha Wintera a Rezortom Piešťany. Každému účastníkovi požičajú špeciálne slúchadlá, ktorého prenesú priamo do jednotlivých príbehov, potešením pre oči budú vystúpenia v dobových kostýmoch ochotníckeho súboru Divadla na TrakOch a Univerzitného ochotníckeho divadla THE.ART.RE.

Začiatok každej zážitkovej prehliadky je pri soche Ľudovíta Wintera na Kolonádovom moste o 10:00 a o 14:00 h každú sobotu počas adventu od 27. novembra do 18. decembra 2021. Vstupenky sú k dispozícii prostredníctvom web stránky krajzazitkov.sk.

Zdroj: krajzazitkov.sk