Svetové hity zaznejú v podaní Fragile v hoteli Thermia

Hudobná skupina zložená z populárnych osobností, známych z televíznych seriálov, divadelných a muzikálových produkcií sa predstaví v hoteli Thermia Piešťany v sobotu 6. august 2022. K dispozícii je zopár posledných vstupeniek aj s možnosťou BBQ večere na terase tohto secesného hotela.

Fragile je slovenská vokálna skupina zložená z výrazných speváckych osobností, ktoré bez použitia hudobných nástrojov, teda a cappella, interpretujú známe svetové hity. Koncerty skupiny Fragile sú plné nielen výbornej hudby, ale aj podmanivého humoru, vďaka čomu zažijete neopakovateľný večer plný skvelej zábavy.

Špecifikom i dominantou Fragile je práve hudobný žáner, ktorý skupina interpretuje. Termín ‘a cappella‘ označuje vokálnu hudbu – teda spev bez doprovodu hudobných nástrojov. Jednoducho povedané, tam, kde spevákom v bežných hudobných skupinách pri speve pomáhajú hudobné nástroje, si musia speváci v a cappella formáciach vystačiť iba so svojím hlasom.

Keďže sa niet za čo skryť, musí byť pri speve a cappella všetko čisté a dokonalé. Skupina Fragile zvláda výzvy tohto náročného žánru majstrovsky, o čom svedčia i viaceré ocenenia.

Fragile sa v hoteli Thermia Palace predstavia 6. augusta 2022. Začiatok koncertu je o 20.45  h.

(Reklamný článok)