Súťaž amatérskych gitaristov

Piešťanská komunita Punkstream pripravila nezabudnuteľnú akciu pre všetkých gitaristov. V sobotu 6. februára sa uskutoční Súťaž amatérskych gitaristov v piešťanskom klube ŽiWell, kde sa ukážu všetci odvážni gitaristi, na ktorých čakajú zaujímavé ceny!

Naša hudobná súťaž sa líši od ostatných. Našim cieľom je dať nádejným gitaristom šancu ukázať na pódiu svoje schopnosti. Každý, kto sa rozhodne prísť, zahrá jednu ľubovoľnú skladbu od ktoréhokoľvek interpreta na akustickej gitare a samozrejme, vítaná je aj vlastná tvorba.

O konečnom výsledku rozhodne porota, ktorú Vám predstavíme postupne na udalosti akcie a našej web stránke.

Keďže nechceme, aby tí najlepší skončili pri peknom diplome a čokoláde, ale chceme ich podporovať aj naďalej, pripravili sme pre nich niečo viac. Najlepší gitarista získa poukážku na víkend v štúdiu Jimmy Records v Senici, kde má možnosť nahrať skladbu, uistiť sa vo svojich kvalitách a zmenšiť svoje medzery.

Druhé miesto môže očakávať čosi veľmi podobné, ibaže v podobe jedného dňa v štúdiu, za ktorý sa dá toho tiež veľa zlepšiť. Tretí výherca získa zľavu na nákup v hudobninách Jimmy Market.

Pre najlepších troch sú taktiež pripravené ďalšie výhry od obchodu Distro.cz. Avšak, malé prekvapenie máme pripravené pre každého od firmy Prokapely.cz.

FB udalosť: https://www.facebook.com/events/945375385541375/

Tešíme sa na Vás!

Marianna Dafčíková, komunita Punkstream

Foto: Scott Gruber