Škôlka Havránok štartuje už dnes

Pozvánka do Škôlky Havránok pre každého, kto má chuť sa učiť korčuľovať, alebo len počas sychravých víkendov hľadáte možnosť na aktívny pohyb a zážitok.

Havranom sa podarilo zvíťaziť v projekte Gesto pre mesto, ktorý organizovala Raiffeisen banka a získať tak finančný dar v hodnote 1000 eur pre projekt Hokejová škôlka Havránok na podporu a rozvoj športu  v Piešťanoch.

Hokejová škôlka Havránok oficiálne štartuje v nedeľu 19.11.2017 o 14.00 h  na Zimnom štadióne v Piešťanoch, počas verejného korčuľovania. „Pozývame všetkých nadšencov pohybu a radosti z pohybu. Venovať sa Vám i Vašim deťom budú skúsení tréneri krasokorčulovania a hokeja , ktorí si pre všetkých pripravili nové tréningové pomôcky,“ odkazujú organizátori z občianskeho združenia HK Havrani.

Pevná vôľa, poctivá drina… iba tak sa rodia športové legendy a bez pravidelného cviku, niet šampiónov. Najdôležitejšie je začať a vytrvať.

„Ponúkame Vám kvalitné tréningy a tréningové vybavenie, aby ste vy či vaše detičky od útleho veku dostali to najlepšie. Cvičením s prekážkami na ľade sa dokonale posilní celkový pohybový aparát celého tela. V neposlednom rade stojí za zmienku, že táto atraktívna aktivita je pre návštevníkov zimného štadióna bezplatná.“

Text: Tlačová správa HK Havrani Ilustr. foto: Martin Palkovič Správa bola prvýkrát publikovaná 15. novembra.