Prichádza Fantasy Walk a hororová noc

Už 21. októbra v Piešťanoch bude prebiehať Fantasy Walk, ktorý od predchádzajúcich ročníkov Zombie walku ponúka väčšiu rozmanitosť, voľnosť a kreativitu vo výbere masky a kostýmu. Teda môžeš mať akúkoľvek masku zo sveta dark fantasy, poprípade podobných žánrov, či subžánrov, či už budeš troll, drak, mág, zombie, trpaslík, škriatok, elf…ale princezné neberieme.

Pochod začne o 17:30 (registrácia zúčastnených od 17.00 h) z pred čajovne Slnovrat Piešťany a následne pôjde cez Krajinskú na námestie až do parku a k Domu umenia. Podobnou trasou pôjdeme naspäť k čajovni Slnovrat, kde Fantasy Walk bude ukončený (približný čas ukončenia 18:30). Po ukončení bude prebiehať súťaž o „najkrajšiu“ masku pochodu, ktorá bude ocenená „nechutnou“ odmenou.

Ešte pred samotným začiatkom pochodu si budete môcť v čajovni Slnovrat od 16.00 h váš kostým dorobiť a môžete si tam zadarmo odložiť veci, ktoré vám hneď po pochode budú vrátené.

Po Fantasy Walk, bude prebiehať uzavretá akcia Horror Night, ktorá ponúkne prednášku spojenú s diskusiou od slovenského autora kontroverzných strašidelných príbehov a poviedok Mark E. Pochu. Okrem iného nebude chýbať ani creepypasta, polnočný kvíz, horory… Bližšie informácie ako sa dostať na Horror Night sa dozvieš už na samotnej udalosti na FB.

Program:
16:00 pripravovanie masiek v čajovni Slnovrat
17:00 registrácia účastníkov
17:30 začiatok Fantasy Walk z pred Čajovne Slnovrat
pochod cez mesto
18:30 koniec Fantasy Walk v Čajovni Slnovrat, kde bude vyhlásenie súťaže o najlepšiu masku
19:30 Horror Night (uzavretá akcia)

Kontakt: komunita.punkstream@gmail.com

Udalosť na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1780866955538533

Text: Tlačová správa/OZ Punkstream