Blog OZ Punkstream: Vyšlo štvrté číslo online fanzinu plného umenia

Voľakedy štyridsať stranový fanúšikovský magazín (fanzine) Punkstream dosiahol v septembrovo-októbrovom čísle neuveriteľných 156 strán, za ktoré vďačíme všestrannej a mladej šéfredaktorke, Nike Kunzovej, ktorá pochádza z Veľkého Orvišťa a šikovným redaktorom, ktorí sa podelili o svoje záľuby, postrehy a články. Je aktivitou občianskeho združenia Punkstream, ktoré aktívne pôsobí predovšetkým v meste Piešťany.

Fanzine je zameraný na hudbu, filmy, seriály, PC hry, umenie, kultúru, Anime, Cosplay, mystiku, psychológiu, literatúru a oveľa viac, však posúďte sami. Je vydávaný dobrovoľne každé dva mesiace online formou a je dostupný zadarmo pre každého. Fanzine ponúka možnosť a priestor pre každého, kto rád píše alebo by sa chcel podeliť o svoje hobby. Obsahuje mnoho článkov, rozhovorov ale aj súťaží.

Čo teda septembrové a októbrové číslo ponúka?

Z rozhovorov si môžete prečítať rozhovor s talentovaným cosplay fotografom Milos Mlady Photography, ktorý síce nestojí za foťákom dlho, no jeho fotky hovoria o pravom opaku, a to čo dokáže je naozaj neuveriteľné. Ďalej sme vyspovedali mladú cosplayerku Kyashi Sama a zaujímavého funcospalyera Diana Kosztolányia.

Z japonskej a východnej časti sa dočítaš ako nám bolo počas akcie Japonské večery a nechýba ani článok o Anime, tentoraz Shingeki no Kyojin II (Útok titanov) a Nana. Nezabudli sme ani na hráčov, ktorým ponúkneme návrat k nezabudnuteľnej hre AC: Syndicate. A nechýba ani časť, pre fanúšikov filmu.

Temná stránka nesmie chýbať. Poznáte nevypátraného sériového vraha, ktorý sa vysmieval polícií? Ďalej sa pozrieme do hlavy Sigmunda Freuda a preskúmame halucinácie.

Literatúra má v tomto čísle naozaj široké zastúpenie. Uctievači abnormálnych a mysterióznych aktivít by mali svoju pozornosť upriamiť na Blaka Croucha, no prečo? To sa dozvieš v článku Vitajte vo Wayward Pines! Pozrieme sa aj na tému ako je Komiks na Slovensku, pohľad na naň nám priniesol Foxter. No u Foxtera ešte ostaneme, pretože špeciálne v Punkstream si môžete prečítať komiks „V hlbinách času“.

No, dosť už bolo opisovania a radšej si prečítaj všetky tieto články, príbehy a rozhovory v našom fanzine. Už len jedno, a to želáme vám pekné a nerušené čítanie.

Online fanzine Punkstream: https://www.punkstream.com/online-fanzine – druhý link (lepšia kompatibilita s mobilom, možnosť stiahnutia aplikácie): https://joom.ag/BB4L.

Text: Redakcia časopisu Punkstream