Prechádzka rozprávkovým parkom: Deti pomôžu zachrániť Zem aj vyčistiť rybník

Materské centrum Úsmev a Mesto Piešťany pozývajú všetkých nadšencov rozprávok na podujatie pre rodiny s deťmi s názvom Prechádzka rozprávkovým parkom 2019. Uskutoční sa v sobotu 8. júna od 10.00 do 17.00  h.

Deti v krajine rozprávok privíta Kung – Fu Panda so svojimi kamarátmi. Táto veselá partia ich prenesie do krajiny Ďalekého východu, kde ich do čarov bojového umenia zaučí sám Veľký učiteľ – Šifu. Deti pripravia pre hladnú Kung – Fu Pandu chutné čínske rezance, aby prostredníctvom nich získal čarovné schopnosti, ktoré mu pomôžu ochrániť posolstvo a zachrániť majstrov Kung – Fu.

Kto miluje spev a zvažuje, že by si v budúcnosti rád vyskúšal spevácku súťaž, má jedinečnú šancu prihlásiť sa do „Spievaj“ a zabojovať o výhru 100,000 $. Šancu zažiariť na pódiu dostane každý, avšak vyhrať môže iba ten najtalentovanejší. Jedine, že by ste pomohli Buster Moonovi zachrániť jeho divadlo a uprednostnili to pred výhrou.

Vodníkovi sa v dôsledku ekologickej havárie znečistil rybník. Je potrebné v čo najkratšom čase pochytať všetky rybičky, kačičky a iné vodné tvory a dostať ich do bezpečia. Milé deti, záleží na rýchlosti, tu ide o život! Preto je dôležitý rýchly a profesionálny zásah. Vodník so svojou partiou majú už pripravené nádoby s čistou vodou a následne aj náhradné bývanie pre všetkých vodných živočíchov. Pomôžete mu ich pochytať?

A v záchranných akciách budeme pokračovať aj ďalej. Musíš zachrániť nielen Zem a jej obyvateľov, ale aj Bumblebee-ho. Aj ty sa môžeš povoziť na tajných transformeroch a byť rodinou pre nich. Si pre nich jediný, kto ich môže zachrániť!

Už tradične sa Asociácia športových klubov podujala nám pomôcť v zlepšení kondičky. Stále platí „ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku“. O čo viac si natrénujeme, o to ľahšie to budeme mať na rozprávkových stanoviskách. Športovci nám poskytnú prehľad o dostupných športoch v meste Piešťany, umožnia nám vyskúšať si jednotlivé športové aktivity, dajú kontakt na športové kluby a čo viac? Naučia nás, že iba fair play hra prináša radosť z hry.

Stanoviská z ďalšej polovice rozprávkového parku predstavíme v ďalšom článku. Každopádne si sobotu 8. júna rezervujte na toto podujatia. My sa na vás už teraz tešíme.

Materské centrum Úsmev & Mesto Piešťany & dobrovoľníci