Pozvánka na futbal: PFK si môže upevniť pozíciu

Mužský tím PFK Piešťany dnes o 15.30 h privíta šiesty tím tabuľky z Pastuchova. Víťazstvom si A-tím môže upevniť vedúcu pozíciu v tabuľke. Vstupné bude opäť dobrovoľné. Vyzbierané peniaze sa použijú na opravu pokazenej kosačky.

PFK chystá organizačné zmeny na štadióne. „Kvôli viacerým správam od fanúšikov sme sa rozhodli vytvoriť fajčiarske zóny. Zmeny budeme aplikovať do praxe od budúceho týždňa. Rešpektovať sa musia obe strany, tribúna je verejný priestor a musíme si chrániť hlavne rodiny s deťmi“, zdôraznil štatutár PFK Erik Hlavatý, ktorý premýšľa i nad ochranou mladistvých.

„Tento športový areál má slúžiť hlavne na rozvoj talentu. Minulý týždeň som bol znepokojený, keď som na tribúne našiel striekačku i veľký neporiadok. Budeme podnikať kroky, ktoré budú viesť k očisteniu i zabezpečeniu areálu. Je pre nás podstatné, aby areál PFK slúžil ľuďom, ktorí majú radi šport!“, dodal Erik Hlavatý.

Piešťanský klub si tiež v týchto týždňoch prechádza redizajnom. Okrem webstránky sa zameral na zatraktívnenie loga, ktoré prepracoval do modernejšej podoby. Rovnakým smerom sa chce uberať celý areál PFK. „Po tom, čo naša prípravka prišla s novým logom Kohútov, sme cítili, že i logo klubu potrebuje modernejšiu podobu. Chceme naozaj vytvoriť krásny a príjemný priestor pre návštevníkov, rodičov a fanúšikov nielen futbalových zápasov, ale i baru a Športhotela. Samozrejme, čaká nás veľa práce, ale stále sme len na začiatku cesty“, doplnil šéf PFK.

Autor: MB/TK PFK