Pozvánka na Cyklo Holeška Tour 2017

Tradičný prejazd na bicykloch cez samosprávy Mikroregiónu nad Holeškou – Cyklo Holeška Tour 2017 sa uskutoční v piatok 1. septembra 2017 so štartom o 9:15 h. Štart a cieľ je tento rok na štadióne vo Vrbovom a registrácia začína o 8.30 h.

V tomto roku organizátori na základe vyššieho počtu účastníkov pristúpili k symbolickému štartovnému 2 eurá (deti do 15 rokov zdarma), ktoré sa bude platiť až pri registrácii na štarte vo Vrbovom. Každý zaregistrovaný získa vlajku, odznak, v cieli samozrejme guláš a občerstvenie počas prestávok.

„Zároveň od dnešného dňa je možnosť predregistrácie na obecnom úrade v Krakovanoch (aj iných úradoch v MNH) pre tých, ktorí si chcú zabezpečiť k štartovnému aj tričko správnej veľkosti a malé prekvapenie. Štartovný balíček je za 7 eur k dispozícii do 22. augusta 2017,“ informovali organizátori.
Tí, ktorí nemajú možnosť osobne alebo prostredníctvom niekoho iného predregistrovať na obecnom úrade v Krakovanoch je k dispozícii mail: manazer@holeska.sk, správa cez Facebook a tel. číslo 0915 700 978.

„Ráno v deň konania Cyklo Holeška Tour bude k dispozícii autobus na zvezenie účastníkov aj s bicyklami na futbalový štadión do Vrbového. Presný rozpis včas zverejníme,“ dodávajú organizátori.
Trasa je tento rok dlhá 43,31 km a prestávky budú pri Chtelnickom kaštieli a na Námestí sv. Mikuláša v Krakovanoch.

„Tešíme sa na všetkých začínajúcich, pokročilých i profesionálnych cyklistov, ktorí si chcú vychutnať krásy nášho regiónu na dvoch kolesách.“

Podujatie sa koná s finančnou podporou TTSK.

Zdroj: krakovany.sk