Policajti vyšetrujú prvú tragickú nehodu v tomto roku

Policajti boli v utorok 2. januára ráno vyslaní k vážnej dopravnej nehode osobného auta a kamiónu, ku ktorej došlo pri obci Koplotovce v okrese Hlohovec.

„Podľa prvotných informácii mala 23-ročná vodička auta VW Polo, pravdepodobne pri predchádzaní iného vozidla, prejsť do protismeru. Vodič nákladného auta, ktorý úsekom v tom čase prechádzal, sa síce snažil autu vyhnúť, no zrážke sa mu nakoniec zabrániť nepodarilo. Pri náraze utrpela mladá žena zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahla,“ informovala Zlatica Antalová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

Policajti podrobili 54-ročného kamionistu dychovej skúške s negatívnym výsledkom. To, či mohla byť vodička pod vplyvom alkoholu, bude predmetom znaleckého skúmania.

„V pondelok 2. januára po 8. hodine rannej zasahovali hasiči z Hlohovca pri čelnej zrážke osobného motorového vozidla s kamiónom na štátnej ceste II/507 pri obci Koplotovce. Osoba bez známok života sa nachádzala mimo vozidla, v ťažko dostupnom mieste (v priľahlých kríkoch). Vodič nákladného vozidla neutrpel zranenia. Zasahujúci hasiči vykonali na havarovanom vozidle protipožiarne opatrenia. Príslušníci ďalej asistovali polícii pri zdokumentovaní dopravnej nehody,“ uviedla Lena Košťálová z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave.

Zdroj: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave / Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru v Trnave