Piešťanskí policajti hľadajú svedkov nehody

Piešťanskí policajti vyšetrujú okolnosti popoludňajšej nehody na križovatke ulíc Radlinského a Bernolákova v meste Piešťany, a hľadajú jej prípadných svedkov.

„Vo štvrtok 22. decembra 2022) krátko po 16:00 h došlo k zrážke auta VW Passat a staršieho muža na bicykli, tzv. skladačke. Podľa prvotných informácií mal cyklista pri prechádzaní cez križovatku prejsť do protismeru. V tom čase tadiaľ prechádzala 40-ročná vodička, ktorá už nestihla zareagovať. Pri nehode utrpel 73-ročný muž zranenia, s ktorými ho záchranári previezli do piešťanskej nemocnice,“ informovala Zlatica Antalová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave.

Policajti podrobili oboch účastníkov nehody dychovým skúškam. Zatiaľ čo vodičke alkohol v dychu nezistili, dôchodca nafúkal 0,71 promile.

„Ak ste boli svedkom tejto nehody, prípadne máte jej priebeh zaznamenaný na kamere, zavolajte na bezplatné policajné číslo 158, príďte osobne na Okresný dopravný inšpektorát v Piešťanoch, ul. Krajinská č. 5, alebo nám napíšte súkromnú správu na FB Polícia SR – Trnavský kraj,“ dodala Zlatica Antalová.