Park sa zmení na rozprávkovú krajinu

Materské centrum Úsmev pozýva do ríše fantázií a čarovných príbehov. Prechádzka rozprávkovým parkom sa uskutoční v sobotu 10. júna 2017 od 10.00 do 15.00 h. Vstup na podujatie je voľný.

Piešťanský mestský park sa zmení na magickú krajinu, po ktorej budú deti v sprievode rodičov putovať s mapu v ruke. Bude to dobrodružný výlet z rozprávky do rozprávky, počas ktorého musia malí i veľkí plniť rôzne úlohy.

Na svojich potulkách stretnú Mimoňov, morskú pannu Ariel, staviteľa Boba, Spidermana, Svena z rozprávky Frozen, ale aj Janka a Marienku, s ktorými vyzdobia medovníčky pre Ježibabu.

Originálny koncept rodinného podujatia vymysleli a realizujú dobrovoľníci z materského centra Úsmev. Podujatia každoročne priláka do mestského parku stovky ľudí. Prichádzajú najmä rodiny s deťmi, pre ktoré je Prechádzka rozprávkovým parkom určená.

Okrem fantastických bytostí stretnú deti v parku aj svojich kamarátov zo škôlky alebo školy. Málokto si totiž nechá ujsť toto dobrodružstvo.

„Deti berte svojich rodičov, starých rodičov a poďte spolu prežiť jednu čarovnú sobotu v rodinnom kruhu. Vykúzlite si nezabudnuteľné spoločné chvíle, ktoré robia život rozprávkovo krásnym,“ pozývajú organizátori.

Text a foto: Martin Palkovič