Online hra Materského centra Úsmev je už v polovici

Materské centrum Úsmev pozýva všetky rodiny s deťmi, aby sa zapojili do hry Spolu hoci na diaľku.

Každý týždeň Úsmev na svojej facebookovej stránke zverejňuje výzvu s konkrétnou témou, jedinou podmienkou zapojenia do hry je zaslanie fotky.

„Množstvo fotiek ani čas zaslania fotiek nie je limitovaný. Na zaslanie fotografie máte celý týždeň, takže si to viete naplánovať ako to Vám vyhovuje. Poňatie výzvy je výlučne na Vás. Nápadité a výnimočné prevedenia sa vítajú,“ hovoria organizátorky online hry Dáša Dzurechová a Marcela Vrbová.

Nové výzvy sa zverejňujú vždy v nedeľu. Zapojiť sa môžete kedykoľvek v priebehu hry. Nie je podmienkou absolvovať kompletnú hru. Každá rodina, ktorá sa zapojí bude odmenená maličkosťou. V závere hry 27. decembra bude jedna z fotiek vylosovaná a majitelia fotky získajú zvláštnu odmenu.

„Veríme, že všetci, ktorí sa zapoja do hry Spolu hoci na diaľku zažijú prostredníctvom hry veľa zábavy a príjemných spoločných chvíľ. Rodiny vnímame ako kreatívne tímy a už teraz sa tešíme, že budeme môcť spoločne zdielať zážitky z hry prostredníctvom zaslaných fotografií. Určite si mnohé rodiny nájdu vo fotkách inšpiráciu ako pestrejšie tráviť voľný čas,“ doplnili organizátorky.

Podľa ich slov Materské centrum Úsmev napriek všetkým obmedzeniam pripravuje pre rodiny s deťmi výnimočné prekvapenie.

Naša hra je už v polovici a tento týždeň budeme aj odmeňovať. 🥳Tešíme sa na vaše správy či komentáre s fotkami ježkov,…

Posted by Materské centrum Úsmev v Piešťanoch on Sunday, November 15, 2020

Text: Materské centrum Úsmev Photo by Keith Pittman on Unsplash