Nehoda pri Žlkovciach si vyžiadala život neznámeho muža

Policajti vyšetrujú okolnosti nočnej nehody, ktorá si vyžiadala život neznámeho muža. Zároveň žiadajú o pomoc pri jeho stotožnení.

„Dnes, krátko po polnoci, mal na ceste I. triedy pri obci Žlkovce sedieť v strede jazdného pruhu neosvetlený muž. V tom čase išiel od obce Červeník smerom na Trnavu 55-ročný vodič na aute Škoda Fabia. Na osobu v tmavom oblečení vodič už nestihol zareagoval a spredu do neho narazil. Pri zrážke utrpel chodec zranenia, ktorým namieste podľahol,“ informuje polícia.

Dychová skúška vodiča na prítomnosť alkoholu v jeho organizme mala negatívny výsledok. o, či mohol byť chodec pod vplyvom alkoholu, budú zisťovať z jeho krvi.

„Obeťou nehody bol muž približne vo veku 30 až 40 rokov, na sebe mal oblečené čierne tričko, modré rifle a čierne topánky. Pri sebe mal dioptrické okuliare s tenkým, červeno-čiernym rámom. Osoba bola strednej postavy a vlasy mal v zadnej časti hlavy zostrihnuté do minimálnej dĺžky s tvoriacou sa plešinou. Na tvári mal jemné, začínajúce strnisko. Pri obhliadke neboli nájdené žiadne osobné veci ani doklady, ktoré by ho mohli pomôcť identifikovať,“ dodáva polícia.

Informácie k identifikácii tohto muža je možné poskytnúť na linke 158 alebo prostredníctvom správy cez facebookový profil Polícia SR – Trnavský kraj.