Na Havrane po nehode horelo auto, tvorili sa kolóny

Príchod hasičov na miesto nehody sťažil hustý dážď aj kolóna, ktorá vznikla v dôsledku nehody. Požiar rýchlo uhasili, nikomu sa nič nestalo. Predbežná škoda bola vyčíslená na 21-tisíc eur.

Dopravnú nehodu dvoch osobných vozidiel medzi obcou Banka a Havranom nahlásili hasičom v nedeľu 23. mája krátko po 17.00 h.

„Po príchode jednotky bolo prieskumom zistené, že pri náraze vozidiel prišlo k pretrhnutiu benzínovej nádrže, z ktorej následne prišlo k úniku prevádzkových kvapalín na vozovku. Na likvidáciu požiaru bol použitý jeden stredotlakový prúd s penidlom,“ povedala Lena Košťálová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave.

Po uhasení požiaru hasiči pomocou zariadenia na navíjanie premiestnili havarované autá na krajnicu vozovky, aby tak minimalizovali dopravnú zápchu, ktorá vznikla v dôsledku nehody.

Po odstránení havarovaných vozidiel z cesty členovia dobrovoľného hasičského zboru obce Moravany nad Váhom cestu očistili.

„Škoda na osobných motorových vozidlách bola predbežne vyčíslená na 21-tisíc eur. Pri udalosti neprišlo k žiadnemu zraneniu,“ uzavrela hovorkyňa.

Posted by Obec Banka on Monday, May 24, 2021

Zdroj: KR HaZZ v Trnave Foto: Hasiči Banka