Na Grape festival prídu aj Rudimental a Tove Lo

Grape festival dnes prezradil ďalšie dve mená z tohtoročného programu. V sobotu 10. augusta na hlavnom pódiu vystúpi britská kapela Rudimental a švédska speváčka Tove Lo.

Štvorica Rudimental patrí momentálne k najžiadanejším elektro-popovým kapelám. Ich hity These Days (feat. Jess Glinne, Macklemore & Dan Caplen), Not Giving In a Feel The Love (feat. John Newman) či Waiting All Night (feat. Ella Eyre) majú na Youtube spolu neuveriteľných 600 miliónov videní.

Ich fúzia tanečnej hudby s drum and bassom funguje skvele. Najmä ich live koncerty, kde sa na pódiu stretáva niekedy až desať hudobníkov, sú neopakovateľným zážitkom. Na piešťanskom letisku im bude patriť v sobotu hlavný večerný čas.

Alternatívny pop v podaní Švédky Tove Lo si našiel svojich fanúšikov po mega hite Habits, ktorý sa umiestnil v Top 10 singlov v jedenástich krajinách.

Následne sa stala predskokankou na turné Katy Perry a jej kariéra bola naštartovaná. Prišli ďalšie hity, dva štúdiové albumy, momentálne minulý týždeň vydala nový singel Cycles. Tove však nepíše skladby iba pre seba, spolupracovala napríklad s Icona Pop, Ella Eyre alebo Florrie.

Na Slovensku si ju budeme môcť premiérovo pozrieť v sobotu 10. augusta.

Zdroj: Tlačová správa – Grape festival