Mužov lákali na sex, potom ich okradli

Trnavskí policajti prijali viacero trestných oznámení od mužov, ktorí mali byť oklamaní a okradnutí. Stopy zaistili pri domovej prehliadke v okrese Piešťany.

„Páni si najskôr cez internetovú komunikáciu dohodli služby a nasledovalo stretnutie v jednom z bytov. Tam ich žena požiadala, aby išli do kúpeľne a za ten čas ich okradla. V izbe boli už nachystaní jej komplici, ktorí sa mužom začali vyhrážať,“ informovala polícia na sociálnej sieti.

Obetiam zobrali mobilné telefóny a peniaze, ktoré potom minuli pre vlastnú potrebu. Polícia však pri domovej prehliadke v okrese Piešťany zaistila viacero stôp, ktoré budú podrobené znaleckému skúmaniu.

Vyšetrovateľ v tejto súvislosti obvinil z uvedených skutkov šesť Trnavčanov, z toho štyri ženy a jedného 15-ročného mladistvého. Traja z nich sú obvinení zo zločinu lúpeže formou spolupáchateľstva a zároveň boli niektorí obvinení aj z krádeže.

„33-ročná Lenka D. a 24-ročný Erik T. sú naďalej v cele policajného zaistenia, až do rozhodnutia súdu vo väzbe. O tej by sa malo rozhodovať v najbližších hodinách,“ uviedla polícia.

Zdroj: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru Trnava Ilustr. foto: Martin Palkovič