AKTUALIZOVANÉ: Hľadajú seniora z Piešťan, môže byť dezorientovaný

AKTUALIZOVANÉ o 28. februára o 13.40 h: Hovorkyňa krajskej polície Mária Linkešová práve informovala, že nezvestného seniora sa podarilo nájsť.

Starší muž je bez liekov, peňazí a dokladov. Má pravdepodobne oblečené tepláky, modré tenisky a hnedú bundu. Fotka, ktorú zverejnila polícia, nie je aktuálna.

Alois Mlýnek (82 r.) odišiel vo štvrtok zo svojho domova v Piešťanoch. Žije v spoločnej domácnosti so synom, ktorému sa od vtedy neozval. Suseda ho naposledy videla o 13.00 h.

Polícia pracuje s informáciami, že mohol opustiť aj mesto Piešťany a nasadnúť na akýkoľvek vlak. Nie je vylúčené, že sa mohol presunúť aj na Moravu, kde má brata.

„82-ročný Alois Mlýnek je 175 cm vysoký, chudej postavy, má dlhšie šedivé vlasy po krk – strapaté. Má kolísavú chôdzu a nemá zuby – nenosí zubnú protézu. Má jazvu na bruchu po operácii pruhu. Muž môže pôsobiť dezorientovane,“ informuje polícia na sociálnej sieti.

Z domu odišiel pravdepodobne v domácom oblečení, v teplákoch, v modrých teniskách a na sebe mal prehodenú hnedú bundu. So sebou si zvykol zobrať aj čiernu šiltovku. Bol bez dokladov a peňazí.

Akékoľvek informácie je potrebné oznámiť na čísle 158.

Zdroj: Krajské riaditeľstvo Policajného zboru Trnava