Futbal: Piešťanci uvidia súboj prvého s druhým

V nedeľu o 14.30 h sa na futbalovom štadióne v Piešťanoch uskutoční zápas mužov, keď domáci ako lídri tabuľky nastúpia proti druhému mužstvu tabuľky TJ Sokolovce. PFK môže v prípade výhry navýšiť náskok na čele tabuľky na osem bodov.

Vstupné bude opäť dobrovoľné. Zápas bude sprevádzať úsmevná akcia. „V prípade, že v zápase padne minimálne šesť gólov, sto najbližších pív bude iba za deväťdesiat centov,“ prezrádza plány štatutár PFK Erik Hlavatý, ktoré by mohli viesť k väčšej podpore hráčov na oboch stranách. „Veríme, že aj napriek udalosti z posledného víkendu, keď mnoho divákov, ktorí prišli na zápas, odišli, kvôli neúčasti hosťujúceho tímu, s dlhým nosom domov, si nájdu fanúšikovia cestu na štadión a podporia svoj tím,“ dodáva.

V týchto dňoch sa postupne naplňuje i mestská futbalová liga. Štyri tímy sú prihlásené, ďalšie dva si dopĺňajú súpisky. Otvorené sú štyri posledné miesta, na spustenie ligy je potrebné prihlásenie aspoň ôsmich tímov. V prípade naplnenia je začiatočné kolo naplánované na prvú novembrovú sobotu. Bližšie informácie nájdete na stránke www.pfkpiestany.sk/mfl, zapísaných účastníkov budeme čoskoro kontaktovať.

Autor: MB/TK PFK