Futbal: Ďalšie vysoké víťazstvo PFK

V treťom kole 8. futbalovej ligy porazili Piešťany Merešice 0:6 a zostávajú na čele tabuľky. Tréner Michal Krajčovič je spokojný.

Tesne pred výkopom sa menila zostava Piešťan, ako aj rozostavenie, keďže sa pri rozcvičke zranil útočník Michal Nagaj. Mužstvo sa s tým dokázalo vyrovnať a v 30. minúte bolo 0:3.

Do polčasu ešte Glos z penalty zvýšil skóre na 0:4. V druhom polčase už bolo na strane Piešťancov viac nepresností a aj šancí bolo pomenej.

Dvakrát bol však domáci brankár prekonaný a raz ho zachránila žrď. Na druhej strane piešťanský brankár Olejník nemusel riešiť žiadnu nebezpečnú situáciu. Piešťany zostávajú na čele tabuľky VIII. ligy.

„Do zápasu sme išli s cieľom čo najrýchlejšie rozhodnúť o výsledku a vyhnúť sa zbytočnej nervozite, ktorá by mohla pri vyrovnanom stave na ihrisku vzniknúť. Napriek zraneniu útočníka Michala Nagaja mužstvo pôsobilo kompaktne a v 30. minúte už bol zápas rozhodnutý. Domácich sme počas zápasu k ničomu nepustili. Výkonmi ma potešili obrancovia Javorka, Krajčovič a ovenzívni ťahúni Glos s Prišticom. Cieľ sme splnili a s aktivitou mužstva, hlavne v prvom polčase, som spokojný. Zostávame lídrami súťaže, takže vládne spokojnosť,“ zhodnotil tréner Michal Krajčovič.

3. kolo
Merašice – Piešťany 0:6 (0:4)
Góly: 9. Krištof, 12. Sýkora, 29. Dadík, 41. Glos (pen), 58. Valla, 88. J. Stachura
Tabuľka dostupná na stránke: http://www.pfkpiestany.sk/muzi (dá sa skopírovať)

Text a foto: © MB / TK PFK Piešťany