Dievčina v obci Banka vbehla pod auto

V nedeľu podvečer došlo v obci Banka k tragickej udalosti. Mladá dievčina vbehla na cestu a stret s prechádzajúcimi osobnými vozidlami neprežila.

Nešťastie sa stalo v nedeľu 5. júla podvečer na Ceste Janka Alexyho, pod Červenou vežou, na úrovni autocampingu.

„Mladá dievčina vbehla pod auto, mimo priechod pre chodcov v obci Banka. Stret s osobnými autami žiaľ neprežila,“ informovala polícia prostredníctvom facebooku v nedeľu večer s tým, že presné okolnosti tragickej udalosti vyšetrujú.

„Podľa svedkov mala dievčina najskôr naraziť do bočných dverí auta Opel Astra, ktoré išlo od Piešťan na Ratnovce. Po náraze spadla na zem a vzápätí došlo k stretu s ďalším autom VW Golf, pod ktorým uviazla. Vážnym zraneniam na mieste nehody podľahla. Polícia preveruje všetky okolnosti, za ktorých sa dievčina dostala na cestu. Podľa prvotných príznakov nie je vylúčené, že mohla byť aj pod vplyvom alkoholu,“ uviedlo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave.

Dychové skúšky boli u oboch vodičov negatívne. Na miesto udalosti privolali aj znalca z odboru cestná doprava, ktorý poskytne polícii presnejšie informácie k priebehu nehody.

ĎAĽŠIA TRAGÉDIA: MLADÁ DIEVČINA VBEHLA POD AUTOMimo priechod pre chodcov v obci Banka. Stret s osobnými autami žiaľ…

Uverejnil používateľ Polícia SR – Trnavský kraj Nedeľa 5. júla 2020

Text: Martin Palkovič Foto: Polícia – Trnavský kraj