Detské cyklopreteky vo Vrbovom

Občianske združenie detí a mládeže Gorazdík a mesto Vrbové pozýva všetky deti a ich rodičov na II. ročník amatérskych detských cyklistických pretekov, ktoré sa uskutočnia 21.8.2021 vo Vrbovom v okolí kostola sv. Gorazda.

Prihlásiť sa môžu deti od 2 do 15 rokov, ktoré budú súťažiť v rôznych kategóriách podľa veku, staršie deti a dospelí budú súťažiť v poslednej kategórii ,,dospeláci“. Prihlásiť sa môžete správou na facebookovej stránke Detské cyklo preteky Vrbové, alebo emailom na detskécyklopreteky1@gmail.com. Potrebné je uviesť meno, rok narodenia a mesto/ obec.

Súčasťou pretekov bude aj bohatý sprievodný program. Deti si budú môcť obzrieť záchranné vozidlo a simulovanú záchrannú akciu, vyskákať sa na trampolínach počas obľúbeného jumpingu, alebo sa zabaviť na odrážadle na cyklo ihrisku.

Pripravené budú aj mnohé hry a súťaže pre deti a rodičov. Po ich splnení čaká na deti tombola, v ktorej môžu vyhrať zaujímavé ceny. Vrcholom podujatia bude výnimočná cyklotrialová show majstra sveta a niekoľkonásobného majstra Slovenska v cyklotriale Jána Kočiša. Podujatie bude ukončené ďakovnou svätou omšou.

Všetky potrebné informácie nájdete na stránke pretekov. Neváhajte a príďte prežiť deň plný športu, zábavy a spoločných chvíľ so svojou rodinou a priateľmi.

Text a foto:  Gorazdík – Združenie detí a mládeže