Cyklo Holeška Tour 2016 štartuje z Dolného Lopašova

Jubilejný 10. ročník cyklistického prejazdu po vyznačenej cyklotrase, cez jednotlivé obce Mikroregiónu nad Holeškou. Tento rok so štartom a cieľom v obci Dolný Lopašov. Podujatie pre všetkých milovníkov cyklistiky sa uskutoční 1. septembra. Začína o 8.30 h.

Trasa meria asi 42 kilometrov a prechádza katastrami členských obcí Mikroregiónu nad Holeškou. Pre každého účastníka je pripravené malé prekvapenie a samozrejme zdravý pohyb na dvoch kolesách. Bude zabezpečený aj autobus na zvezenie účastníkov a ich bicyklov na miesto štartu.

Organizátori v tejto súvislosti upozorňujú vodičov, aby na cestách v okrese Piešťany zvýšili 1. septembra opatrnosť. Cyklisti sa budú pohybovať po cestách spájajúcich obce Dolný Lopašov, Chtelnica, Nižná, Veľké Kostoľany, Dubovany, Veselé, Rakovice, Borovce, Trebatice, Ostrov, Krakovany, Vrbové, Šterusy a Kočín-Lančár.

„Prosíme všetkých vodičov o trpezlivosť a zvýšenú opatrnosť. Predpokladané zdržanie je do 10 minút. Prejazd prebieha v súčinnosti s políciou, sprievodné vozidlá budú označené logom,“ píšu v tlačovej správe organizátori.

Zdroj: holeska.sk