Country festival pre celú rodinu je späť

Po úspešnom prvom ročníku obec Jaslovské Bohunice opäť organizuje country festival pre celú rodinu – Countryfest Bohunice. Podujatie prebehne v priestoroch prírodného amfiteátra v dňoch 21.-23. júla 2017.

Aj tento rok sa môžete tešiť na rôzne hudobné lahôdky zo žánru country, folk, bluegrass, či akustickej hudby. Na festivale vystúpi množstvo domácich aj zahraničných interpretov, vrátane skupín ako Kamelot(CZ),Cop(CZ),Nighthawk (USA/DE), Slniečko(SK),Družina(SK),Tomáš Linka a Přímá linka(CZ),Hrdza(SK), Nezmaři(CZ),Graeme Mark (IRL), Bystrík banda (SK) , Taxmeni(CZ),Peťo Luha(SK) a mnohí ďalší.

Opäť na vás popri skvelej hudbe čaká množstvo sprievodných podujatí, na ktorých sa dosýta zabavia ako dospelí, tak aj tí najmladší – napr. vodný futbal, penový kúpeľ pre deti, skákajúci hrad, dogdancing, rôzne súťaže a aj nočný country bál, alebo elektronický paintball. A to rozhodne nie je všetko!

Prírodný amfiteáter Jaslovských Bohuníc vám ponúkne príjemné prostredie plné zelene pre relax, aj možnosť zachytať si ryby v neďalekom rybníku. K dispozícií bude opäť stanové mestečko, kde si zadarmo môžete objednať miesto na spanie v kvalitných stanoch značky Husky.

Detailné informácie o podujatí, vrátane programu a zoznamu všetkých sprievodných aktivít nájdete na našom oficiálnom webe countryfestbohunice.sk. Nezabudnite nás sledovať aj našej fan page – facebook/counryfestbohunice. Lístky na festival je možné zakúpiť v sieti Ticket Portal. ,

Tešíme sa na vás priatelia!

Text: Tlačová správa organizátorov Countryfest Bohunice Foto: photomm.net